Dit is wat je krijgt:

De training vindt plaats op onze trainingslocatie:

Reidroas 4a, 9254 JR Hurdegaryp

Parkeren is gratis en kan op het terrein.

Seran

Wat een bijzonder mooie ervaring waren deze afgelopen paar dagen. Het was zo leuk! De sfeer zo veilig en vertrouwd dat ik en vele anderen er wilden blijven. Alida is zo een hartelijke, zorgzame en lieve vrouw die ons allen haarfijn aanvoelde, zag wat een ieder nodig had en ons die veilige omgeving bood om rustig in onszelf te keren. We gingen allemaal door ons eigen proces en het was super mooi om te zien, iedereen te mogen aanschouwen, te horen en elkaar te dragen in de groep. Ik voelde me intens gelukkig, trilde op een hogere frequentie en was in een zeer bewuste staat van zijn door de cacao. Ik kan niet wachten om jullie dit ook te kunnen laten beleven. Samen met haar spaceholder lieve Tessa hebben ze definitely magie gecreëerd.

Kim

Na twee waardevolle dagen heb ik mijn certificaat in handen mogen nemen. Ik zit nog steeds in mijn bubbel, wauw! Met een mooie groep vrouwen heb ik bij @moderne_medicijnvrouw het hele proces van de cacao vrucht tot aan het ceremoniële cacao drankje mogen ervaren, voelen en beleven. Daarnaast uiteraard ook geleerd hoe ik zelf een ceremonie kan faciliteren. Wat is cacao krachtig! We hebben onze eigen gemaakte cacao samen gevoegd met bepaalde kruiden en paddenstoelen. Hierdoor heb ik weer intense maar ook mooie inzichten gekregen. Bijzonder om te ervaren dat eigenlijk alle antwoorden in jezelf zitten.

Debbie

Wat was het een feestje om twee dagen lang met een groep lieve vrouwen de kracht van cacao te ontdekken bij @moderne_medicijnvrouw, mogen werken met kruiden en leren hoe je een ceremonie kunt faciliteren.